Select Origin – Peru Cecanor Café Femenino

Rea!
SO 10_peru femenino 800×600

Select Origin – Peru Cecanor Café Femenino

108,00 kr 75,00 kr

Peru Café Femenino
Prissänkt ca 30% pga datum
250gr.
Rostningsdatum 17/11. Godast före 17/2 men fortfarande väldigt gott ett par månader till!
Espresso och bryggkaffe. Ett fylligt och samtidigt lite syrligt kaffe med choklad, frukt och bärtoner.

 

 

Slut i lager

Produktbeskrivning

Peru Cecanor Café Femenino

Ett fylligt och samtidigt lite syrligt kaffe med choklad, frukt och bärtoner. Det rostas mellanmörkt för att framhäva de delikata smaker som detta kaffe gör sig känt för. Det passar som espresso eller olika bryggmetoder.

Mer om Select Origin:
Kaffen med brun etikett är del av vårt bassortiment och innehåller alltid 100% Arabicabönor.

Kaffen med svart etikett innehåller förutom Arabicakaffe även nogrannt utvalda robustabönor. Den robusta som vi använder smakar inte som de flesta är vana vid. Den är mjuk och kraftfull utan den distinkta bitter och strävhet som de flesta förknippar just robusta med. Pröva själv för ett nytt sätt att se robustakaffe på.

Den grå etiketten signalerar att kaffet är en Selected Seasonal Gem. Det är kaffen som vi vill lyfta fram lite extra. De varierar med säsong och tillgänglighet så håll ögonen öppna för nya intressanta smaker.

Istället för att fokusera på vanliga certifieringar har vi valt att jobba med kaffe från programmet Café Femenino. Allt kaffe som kommer från Café Femenino har endast odlats och processats av kvinnor. För det betalar vi priser som ligger över fairtrades priser och som går direkt till kvinnorna. Det står Café Femenino på etiketten på det kaffe som kommer därifrån så du enkelt ser vilket det är. Eftersom Anna rostar allt vårt kaffe så har detta kaffe både odlats och rostats av kvinnor. Så kaffet smakar inte bara gott, det gör gott också!

Finns även som 500gr!

 

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Select Origin – Peru Cecanor Café Femenino”